Klippan Rockneby

Just like coming home

Församlingsfest och ny entré

  |   By  |  0 Comments

I lördags var det äntligen dags för Församlingsfest, vilket också kändes lite som både en invigning av nya samlingssalen, samt en nystart på många sätt. Det var fantastiskt att få vara tillsammans, tacka Herren, äta gott och uppmuntra varandra. Dessutom fanns Martyn Dunsford från England på plats, och bidrog med sin apostoliska input som en god fader i Herren.

Fram till festen ägnade sig byggteamet främst åt att iordningställa en massa smågrejer, så att allt blev så praktiskt och snyggt som möjligt. Toppen ju.

Denna vecka var det så dags att påbörja arbetet med nya entrén och i tisdags levererades våra nya entrédörrar! De har förberett och gjutit en platta, samt rivit en vägg (!) med mera. Nästa vecka är det dags att åter ta fram mursleven och hitta murblock…

Be the first to write a comment.

Leave a Reply