Klippan Rockneby

Just like coming home

Ny termin

  |   By  |  0 Comments

Då är byggteamet igång igen och denna vecka har de jobbat med diverse småpyssel och finish av olika detaljer. Det har murats vidare på stenpartiet vid uteplatsen, predikstolen är klar, stockarna under serveringsbordet har betsats och vi har även fått ett nytt ljudbord! En extra insamling till byggkassan har gjorts under veckan, då det visade sig att de som bygger våra nya entrédörrar ville ha förskottsbetalning. Herren är trofast och Hans folk generöst, så nu är alla fakturor betalade, även makadam och betong till plattan som göts i somras. Entrédörrarna beräknas anlända om ca 10 dagar. Så då ska vi bara gjuta en platta och mura upp den nya entrén innan de kan monteras… La Petra öppnade upp pizzaserveringen igår igen och det blev snabbt fullbokat, med 51 pizzor och 10 piroger sålda (vi hinner inte baka fler på fyra timmar…)!