Klippan Rockneby

Just like coming home

Tiden går och tiderna förändras

  |   By  |  0 Comments

Sedan vi sist uppdaterade byggbloggen har ett krig brutit ut i vår närhet och ukrainska flyktingar har börjat komma till Rockneby. I lördags hade vi första arbetsdagen för församlingen för 2022 och då började vi tömma vår gamla “cafédel”, där det ska bli en Second hand-butik längre fram. Verkar dock som att behovet av en liten “mottagningsbutik” kommer att behövas ganska omgående. En plats dit folk kan skänka grejer utefter specifika behov och nyanlända kan komma för att prova och hämta. Arbetet med att färdigställa denna har pågått i veckan. Utöver det togs det upp ett hål på övervåningen och delar av mellanbjälklaget isolerades. Arbetet med nya foajén fortgår samtidigt. I det närmaste väntar planeringsmöten med elektriker och plåtslagare och det börjar även bli dags att presentera sommarens byggläger för alla hågade, då vi ska byta resten av gamla taket!