Klippan Rockneby

Just like coming home

Ankomstbutik, boende och ny våning

  |   By  |  0 Comments

Senaste veckorna har många “nya områden intagits”. Gamla cafédelen har inretts till en liten ankomstbutik för nyanlända flyktingar. Där finns numera gott om kläder, skor, leksaker, hygienartiklar m.m. och flera tacksamma ukrainare har kunnat hämta grejer efter behov. “Sista” hyresgästen har flyttat ut från gamla uthyrningsrummet, som nu har fått sig en uppfräschning med ommålning och städ. Även gamla köket har “grovrenoverats” för att skapa utrymme för människor på flykt. Plåtslagaren har nu färdigställt den del av gamla taket som vi var klara med, ca en tredjedel av taket, samt en takkupa och nya entrén. Vackert! Nya våningen över gamla mötessalen har fått ett spångolv, undertaket har rivits och gamla isoleringen burits ut. VVS:aren har gjort ett ryck med badrummet på övervåningen dit dusch och tvättmaskin ska flyttas. När detta är slutfört kan pannrummet inredas till förråd och Miniklubbsrummet kan få parkettgolv och undertak. Mycket på gång! Nästa lördag är det Arbetsdag för församlingen igen och vem vet hur mycket som kan bli gjort den dagen!? Varmt tack till er alla som ber för vårt bygge och som är med och ger till byggkassan. Tillsammans utför vi mirakler för framtida generationer!