Klippan Rockneby

Just like coming home

Slutspurt

  |   By  |  0 Comments

Nu spurtar vi för att få så mycket gjort som möjligt till den 22 juni, då det är dags för Slutsamråd. Det innebär att vi siktar på att få de flesta tunga moment som kräver bygglov slutförda till dess. Det har blivit mycket arbete med fasaden mot vägen de senaste veckorna. Både samtals-/bönerum, kontor och secondhandbutik har fått nya fönster och butiken har fått en ny, fin dörr. Väntar på leverans av handtag innan vi inviger butiken för allmänheten och låter pengarna gå till projekt i Ukraina. Förutom detta har toaletten på övervåningen fått en dörr och framsidan har städats av ordentligt. Det gamla staketet får tillfälligt fungera som avgränsning mot parkeringen, för att skydda barnen som leker på baksidan. Denna vecka har vi haft två PRAO-elever hos oss, som har fått prova på allt från trädgårdsskötsel till pizzeria, byggtjänster, städ och fritidsledaruppdrag. Vi tackar dessa fina grabbar för en väl utförd insats och hoppas att veckan hos oss får stötta dem i framtida gymnasieval. Trevlig helg!