Klippan Rockneby

Just like coming home

Ett Gott Nytt Byggår

  |   By  |  0 Comments

Nu är bygget igång igen efter en välbehövlig vila över helgerna. Förutom byggteamet har även plåtslagarna jobbat flera dagar denna vecka och de kämpar såklart mot klockan, eftersom man kan ana att det snart blir snö. Denna vecka var det som mest 11 sekundmeter, någon minusgrad och nederbörd. Vårt byggteam kan dock glädja sig över att kunna jobba under tak denna vinter! I söndags firade vi med första dopet under tak i vår nya sal och en tillfällig dopgrav i trä hade byggts. Herren sände också en ventilationsexpert som verkar kunna bli behjälplig med rådgivning, injustering och slutbesiktning. I måndags levererades kött från en hel vildsvinsgalt, styckat och malet, av vänner i Kristdala. Vi är tacksamma över hur Herren förser i allt. Fortfarande inget besked från banken dock, så ni som ber för bygget, fortsätt att tacka Herren för genombrott och seger. Nu är alla fönster i salen monterade, samt två av tre altandörrar (den sista ska monteras i slutskedet av bygget). Det blir så otroligt vackert när solen tittar fram och vi får en känsla av hur ljus och varm vår nya lokal kommer bli. Det har börjat drevas kring fönster och dörrar och pannan har förflyttats för att fortfarande kunna vara i bruk. Vi håller på att ta in fler offerter på trappa, innerdörrar, infärgad puts, takisolering och solceller.