Klippan Rockneby

Just like coming home

Puts, beslag och vindskivor

  |   By  |  0 Comments

Två veckor sedan bloggen uppdaterats då byggmästare och admin varit söderut några dagar och fått sol på näsan. På bygget påbörjades förra veckan arbetet med “gamla lägenheten”, som vi i somras rev ut helt och göt ett nytt golv. Ett nytt fönster till Miniklubbsrummet har tagits upp och ett fönster i gamla badrummet har murats igen. Arbetet med att putsa väggarna i gamla lägenheten har pågått både förra och denna vecka. Fint blir det! Denna vecka har plåtslagarna varit här med skylift. De har arbetat med att färdigställa nock och vindskivor. Alla fina beslag som Drags Byggsmide tillverkat åt oss, är äntligen på plats. Vi fortsätter att begära in offerter och har fått svar på en del… Isolering, innerdörrar, infärgad puts, golvbeläggning till köket, trappa, solceller… Banken var på besök igår och vi fick introducera den nye bankmannen i bygge och vision. Han var mycket trevlig och kunnig, gav oss goda tips för balansräkningen och bad oss om mängder med siffror. Så tacksam att se Guds tydliga ledning och omsorg i varje steg. Imorgon är det dags för årets första Arbetsdag och vi gläder oss över att kunna jobba inomhus!