Klippan Rockneby

Just like coming home

Slutspurt inför semestern

  |   By  |  0 Comments

Nu nalkas vederkvickelse för byggteamet med tre veckors ledighet! Denna vecka hade de dock farten uppe efter lägret och inledde med att förbereda för gjutning av plattan till nya entrén! De tömde “gropen” på diverse bråte, körde dit grus och paddade. De har även snyggat till runt bygget och fyllt containern, byggt klart ett par sittbänkar, letat stenar och fortsatt mura på stenpartiet mot grannen. Konstruktionen av en predikstol har påbörjats (!), en världskarta och Herrnhut-stjärna hängts upp, och i söndags hade församlingen den stora glädjen att inviga nya stolarna vid Gudstjänsten! Dessutom har det återigen bakats en hel del pizzor i vårt bageri, “La Petra”. Då riktar vi ett varmt TACK till byggteamet, samt till alla som bidragit till bygget genom gåvor och böner, och önskar alla en fortsatt fin sommar, så återkommer vi med bloggen när höstterminen startat.

Be the first to write a comment.

Leave a Reply